onsdag 16. oktober 2013

Gutter i vogna

Må jo ha et innlegg med vognposer til gutter også!




Denne vognposen er med litt tykkere front. 
Ytterstoffet er støvet mint og inni det fineste skystoffet som jeg desverre er tom for nå.



Uglepose med mørk turkis ytterstoff. 
Fargen på bildet ser ikke helt riktig ut, den er mer turkis.




Vognpose til gutten i barselgruppa; mørk blå ytterstoff og eventyrskog inni.






fredag 4. oktober 2013

Jenter i vogna

Jeg ligger skikkelig etter på å legge ut bilder av de siste vognposene. Her kommer et knippe poser jeg har sydd på bestilling til små prinsesser! Mer info om vognposene mine her. Her kan du se alle innleggene om vognposene jeg lager.

Søt vognpose med lavendel ytterstoff og stjerner på innsiden.








Her er samme innerstof, men med gammelrosa ytterstoff.





En skikkelig retro vognpose med lilla ytterstoff og gult retro sengetøy inni. Denne har også en litt tykkere front slik at posen kan brukes enda lenger utover høsten.




En klassiker med lilla ytterstoff og rosa ugler.





onsdag 2. oktober 2013

Hvor blir ukene av?

Man tror liksom man har så god tid når man er hjemme i mammaperm, men sannheten er at dagene og ukene flyr avgårde - og plutselig er det HØST? Lille, søte Oliver er ni måneder idag, har jeg virkelig vært hjemme i ni måneder?!

Vi har ikke lenger noe liten baby i hus og realiteten blir enda tydeligere når jeg nå skal selge unna en masse babyting. Det er litt vemodig å kvitte seg med de søte små klærne, men kan virkelig ikke ta vare på alt. Den fiiiine Leandervugga er han strengt tatt alt for stor for, selv om den fremdeles henger på soverommet vårt, sånn i tilfelle. Tripp trapp newborn sete syns jeg vi akkurat fikk, men nå sitter jo gutten selv i stolen.

Lillebror har snart knekt krabbekoden tror vi, har er ihvertfall veldig aktiv på gulvet. Åle seg vil han ikke, men står på alle fire og gynger!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...