torsdag 23. juni 2011

Litt nytt

På søndag så jeg Designhund sitt innlegg med ting hun hadde funnet på Ellos. Jeg falt pladask for det heklede teppe, og siden jeg hverken klarer eller har tolmodig til å hekle et helt digert teppe var det enkelt og bestille i stedet. Nå er det på plass i nyslitt kurv fra Kid, og med selvsydd hjerte ble det riktig så fint :)


Apropos hjerte, denne helgen står i kjærlighetens tegn - vi skal feire svigermor og svigerfar som har hele 40 års bryllupsdag. Gratulerer :)



God helg til deg som titter innom!

tirsdag 21. juni 2011

På leting i bildejungelen

Mathias er på ferie, første ferien alene en hel uke. Uvant å ikke ha han her, så jeg kikker i gamle bilder. Leter egentlig etter noen fine bilder som kan settes i rammer. Vi har aldri vært hos fotograf, jeg mente vi kunne klare å ta fine bilder av gutten selv, men det resulterer i et fåtall bilder av meg og han! Jeg finner noen bilder da, men de ser blant annet sånn ut:


og sånn...


ikke helt heldig her heller gitt...


smil til kamera da lille mann...



Ikke mulig å få et normalt uttrykk på minsten altså. Herlig gutt med de utroligste grimaser!

Jeg leter videre etter noe som egner seg på veggen!


søndag 19. juni 2011

Jeg klarte det!

Mitt første tapetprosjekt! Etter tre forsøk ble jeg endelig fornøyd med skuffene på nattbordet. Ikke ante jeg at det skulle være så vanskelig å få det pent rundt håndtaket, og jeg hadde ihvertfall ikke trodd at det måtte nesten med en meter tapet til alle forsøkene! Jaja, godt tapeten var gratis da, den er nemlig bestilt gjennom Måleributiken. Nattbordet er loppefunn og kostet meg 40 kr og malingen hadde jeg fra før.




På dette førbilde ser kanskje nattbordet veldig lite ut, men det er nok heller katten som er veeeldig stor ;)



Minstemann reiste på sommerferie med alle søskenbarna og bestemor og bestefar i dag. Måtte de kose seg glugg ihjel der nede på sørlandet med kos, is og båtliv - mens vi skal prøve å benytte uken til å få gjort mest mulig i huset. Beising utvendig står på planen, men med med en værmelding som bare sier regn, regn, regn, får vi se om vi ikke må gjøre andre prosjekter.

torsdag 16. juni 2011

En dæsj oransje

Jeg slenger meg på utfordringen til Sukkertøy for øyet med å finne det oransje i interiøret. Morsomt med sånne konkrete oppgaver, og jammen meg fant jeg litt oransje også gitt, jeg er visst ikke helt lilla allikevel.






Friskt og fint og en skikkelig gla-farge!



fredag 10. juni 2011

Tapet til salgs!

Jeg fikk en smule mye tapet til overs etter tapetseringen av Mathias sitt rom. Derfor selger jeg nå unna 6 meter av fineste Ferm Living tapeten! Jeg tar 85 kroner for meteren, pluss frakt (jeg sender på billigste måten). Noen som vil ha? Send meg en e-post til monikajohans@yahoo.no hvis du er interessert!




Jeg har også scannet tapeten for å få samme grønn-turkise fargen. 
Fargekoden er: BS006.5 GI000.5 OK021.5



Fin fredag og god helg!


mandag 6. juni 2011

Endelig tapet!

Lillegutt har endelig fått tapet på ene veggen på rommet sitt, og det ble jo så koselig! Elsker denne tapeten fra Ferm Living, den har alt syns jeg, den er både grafisk, barnslig, stilren og i spis-opp-farger. Skuvseng har også kommet i hus, og med en krakk malt i tapetfargen kommer minsten seg enkelt opp og ut (!) av sengen uten knall og fall.



Med tapeten følger også en del flere endringer. Hylla kunne ikke lenge dekke over den nå veldig fine veggen så den la jeg på gulvet, og da passet ikke kommoden så den måtte byttes i en annen. Også var det fargene da, lyse blått og klar grønt passet definitivt ikke med den blågrønne tapeten, så da ble det mye oransje detaljer, gulvteppe, kurver osv. Jaja blir ekstra dyr tapet når man må handle inn så mye i tillegg, men fint ble det da!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...